Oletko jo kokeillut cronutseja? Croissanttien ja donitsien sekoitus on hauska ja helppo tapa herkutella. Nappaa kaupan pakastealtaasta paketti tai pari Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä, sulata ja kokeile. Helppoa, nopeaa ja niin herkullista!

Ainekset 8 annosta

1
l
rypsiöljyä
Lisäksi:
200
g
maitosuklaata
makeisia tai kakunkoristerakeita maun mukaan

Ohje

  1. Ota lehtitaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön noin tuntia aiemmin ja vaivaa ne sitten yhdeksi palloksi.
  2. Pyöritä tasapaksuksi tangoksi ja jaa kahdeksaan yhtä suureen osaan.
  3. Pyöritä jokainen osa palloiksi ja pyöräytä jokaisen keskelle reikä.
  4. Kuumenna öljy kattilassa. Varaa viereen kansi siltä varalta, että rasva syttyisi palamaan. Kannella saat liekin sammutettua.
  5. Laita kuuman öljyn joukkoon cronutsit aluksi yksi kerrallaan ja paista muutama minuutti molemmin puolin. Käännä metallisella reikäkauhalla varovasti.
  6. Nosta valumaan talouspaperin päälle lautaselle ja jäähdytä hetki.
  7. Sulata paloiteltu maitosuklaa mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen.
  8. Kastele cronutsit suklaassa ja ripottele päälle erilaisia makeisia tai kakunkoristerakeita.
  9. Tarjoa!
Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.