Ainekset noin 6 annosta

1
itse leivottu MaalaisCiabatta
100
g
punaista pestoa tai pippurituorejuustoa
n.200
g
tomaattia
n.100
g
aurinkokuivattua tomaattia
1
tl
mustapippuria myllystä
n.100
g
kevyt juustoraastetta
1
muna
tuoretta basilikasilppua

Ohje

  1. Viipaloi itse leivottu MaalaisCiabatta vinoiksi viipaleiksi. Laita palat kumolleen ja levitä paloille punaista pestoa tai tuorejuustoa ja laita päälle tomaattiviipaleita ja aurinkokuivattua tomaattia, mausta pippurilla. Levitä päälle juusto-munamassa ja hieman basilikaa.

  2. Kuorruta bruschettoja uunin yläosassa 225 asteessa n. 5 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.