Maistuva appelsiinirusinapulla on ihana aurikoinen pullainen herkku, joka sopii moneen makuun.  

Ainekset annosta

dl
appelsiinimehua
1
dl
appelsiinimarmeladia
¾
dl
sokeria
1
muna
50
g
pehmeää voita tai margariinia
1-2
tl
kardemumma
½
tl
suolaa
2
tl
kuivahiivaa (tai ⅓ pkt tuorehiivaa)
1
dl
rusinoita

Ohje

  1. Mittaa aineet tarkasti ohjeen järjestyksessä leipäkoneen kulhoon, ILMAN RUSINOITA.
  2. Valitse normaali perusleivän tai (rusina)pullan ohjelma ja ohjelmoi tai käynnistä heti leipäkone.
  3. Lisää rusinat taikinan alustusvaiheen loppupuolella n. 30-45 min kuluttua ohjelman alusta (tai koneen antaessa merkkiäänen rusinaohjelmalla).
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.