Kun on tullut syötyä liikaa, puuropäivä voi olla paikallaan.

Tee erilaisia puuroja pitkin päivää.

Vaihtelua saat myös käyttämällä eri viljoista tehtyjä hiutaleita ja suurimoita.

Rasvaton maito ja marjat tai hedelmät tuovat monipuolisuutta puuropäivään.

Appelsiinimehuun tehtyyn puuroon on käytetty kuitupitoisia pikahiutaleita eli hiutaleissa on lisänä höyrytettyä kauralesettä (leseet ovat tällöin pehmeitä vatsalle).

Ainekset noin 4 annosta

½
l
vettä
½
l
appelsiinituoremehua
¾
dl
sokeria
½
tl
suolaa
2
banaania

Ohje

  1. Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet, pieniksi pilkotut banaanit, sokeri ja suola. Keitä hetki (n. 1-2 min) välillä sekoittaen. Anna hautua kannen alla. Hyvää kylmänä tai kuumana.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.