Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinssivuokiin. Halutessasi valmista muruseos sekoittamalla ainekset ja ripottele sitä muffinssien pinnalle.
Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min kauniin ruskeiksi.
VINKKI! Kokeile myös superhelppoja klassisia muffinssejamme!
Ihana ja nopea resepti. Olen testannut mustikalla, mansikalla ja punaherukalla. Punaherukat ovat mielestäni paras, koska siinä kohtaa kirpeys ja makea kurrotus,.
Tämä on meillä paljon käytetty resepti ja tosi hyviä tulee. Mustikoiden kaveriksi käytetään usein korintteja jos muita marjoja ei satu olemaan. Sokeria ei panna aivan noin paljon. Tosi hyvä resepti!
Tällä reseptillä ei kertakaikkiaan voi epäonnistua, vaikka ei mikään jauhopeukalo olisikaan! Nämä ehtii valmistaa, vaikka yllätysvieraat juuri olisivat ajaneet pihaan... Ja ah, miten maukkaita. KIITOS!
Ihanan helppo ja herkullinen ohje. Jopa mies valmisti muffinssit tämän ohjeen mukaan käden käänteessä ja sai hyvän leipurin maineen :-). Kiitos ohjeesta! T.Anne