Anonyymi kirjoitti
16.6.2005 - 22:57
En ole vuosiin leiponut hiivaleipää, tai yleensäkään vaaleaa leipää, kun niistä on aina tullut raskaita, taikinamaisia ja hiivalta maistuvia. Nyt uskaltauduin kokeilemaan tätä ohjetta. Tein ensin juuren, reilu puolisen tuntia. Leivistä tuli todella hyviä, maukkaita ja pyöreitä. Juuri antoi enemmän makua taikinaan. Ei tullut "tiukka" vaan pehmeä, oikeanlainen leipä!Sitten tein juuren yön yli jääkaapissa. Leivistä tuli valmiina isoja mutta lituskaisempia leipiä. Mutta maku aivan todella todella taivaallinen! Ja leipä juuri sopiva, ei kova taikina eikä liian ilmava ja murenevainen. Suosittelen juuren tekoa yön yli! Ja nämä leivät on tosi helppoja ja nopeita leipoa!!!
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.