Anonymous kirjoitti
12.5.2022 - 16:59
Syksyllä pyöräytän puolukat sosemyllyn läpi ja pakastan 5 dl:n rasioissa. Sitten kun teen puuroa, niin laitan jäisen marjaköntin paksupohjaiseen kattilaan ja päälle 1,5 litraa vettä. Kattila liedelle ja liesi täysille. Kun seos on lähellä kiehumista lisään joukkoon n. 3 dl tummia mannasuurimoita vispilällä sekoittaen. Tämän jälkeen käännän lieden pienelle ja sekoitan seosta usein puulastalla kattilan pohjia myöten, kansi aina välillä kiinni, niin pysyy lämpö paremmin. Kun on hiljakseen kuplinut n.15 minuuttia, niin otan kattilan pois liedellä ja vien kattilan talvella ulos kylmään jäähtymään noin tunniksi. Kesällä varaston betonilattialle (sanomalehti alle). Kun on täysin kylmää, niin vispautuu kuohkeaksi ja tasaiseksi, eikä tarvitse mitään siivilöintiä. Sokeria laitan vain vähän. Sitten puuro jääkaappiin. Itse tykkään syödä kylmänä, kylmän maidon kanssa.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.