Anonymous kirjoitti
20.12.2021 - 19:33

In reply to by Anonymous (not verified)

Mikäli maistuu liian makealta voi sokerin määrää vähentää huomattavasti. Tämä kakku onnistuu parhaiten todella ylikypsistä banaaneista ja niissä on itsessään sokeria. Mikäli käyttää kauniita keltaisia banaaneja sokeria voi laittaa ohjeen mukaan. Ruskea ruokosokeri on ihanaa tähän kakkuun.
Kananmunat voi vispata vaahdoksi sokerin kera. Mutta onnistuu jopa ilman kananmunia. Sokeritonta omenahilloa voi kokeilla munia korvaamaan.
Laitan mausteeksi vaniljasokeria ja kardemummaa. Leivitän vuoan yleensä kookoshiutaleilla.
Minusta tämä kakku säilyy todella hyvin muutaman päivän huoneenlämmössä leivinpaperiin käärittynä. Muovipussissa se tulee mielestäni liian kosteaksi. Terveisin Kokeilunhaluinen kakkuhirviö
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.