Anonymous kirjoitti
26.7.2017 - 13:22
Ai kun tuli hyvää! Tein 24cm halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan. Pohja oli uunissa yli 40 minuuttia; 40 min kohdalla oli vielä hiukan raaka. Pohjasta tuli sen paksuinen, että sen sai mukavasti halkaistua kahtia. Tein vielä toisen, jotta saisin kakkuun 4 kerrosta, mutta tällainen viritys ei olisi mahtunutkaan kakkukuvun alle, joten tein sitten 3-kerroksisen ja puoli kakkupohjaa jäi yli. Ensimmäistä pohjaa varten vaahdotin omenasoseen, toista varten en, enkä huomannut eroa kuohkeudessa. Kakkupohja oli mehevää ja herkullista, ja vain hiukan hauraampaa kuin munallinen. Maku on mielestäni niin paljon parempi, että aion tehdä tällä ohjeella jatkossa silloinkin, kun ei olisi välttämätöntä tehdä munatonta. Täytteeksi laitoin kauravispikermaa, tuoreita mansikoita ja pakastemustikoita ja kostutin pohjan ylijääneellä, vaniljasokerilla maustetulla omenasoseella. Päälle tuli kookoskermaan keitettyä kinuskia ja mansikoita sekä vähän kauravispipursotuksia. Hyvin näytti maistuvan vieraille!
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.