Anonyymi kirjoitti
3.8.2009 - 23:59
Muokkasin kakkua niin, että laitoin lämpimän pohjan päälle 50 g rouhittua tummaa suklaata.Täytteeseen: 1 prk (200 g) tuorejuustoa ja 1 prk sitruunarahkaa, 2 prk Maidoton Sunnuntai Kevyt Vispiä (rasvaa vain 5 %), ison sitruunan raastetun kuoren ja puolet mehusta, vaniljauutetta ja hiukan vanilliinisokeria, hienoa sokeria vain aavistus, 50 g rouhittua tummaa suklaata ja tietty se 425/225 g prk säilykemangoa. Lientä en käyttänyt ollenkaan, se on tukkaista. Täytettä jäi 1/2 litraa yli, että mahtuu vielä sosekerros isoon vuokaan.
Päälliseen käytin 3 prk lastensosetta (125 g/prk), puolikkaan sitruunan mehun jatkettuna hiukan kuumalla vedellä, johon liotin 5 liivatetta sekä hiukan vaniljauutetta ja vanilliinisokeria.
Tuli 25 cm irtopohjavuoka aivan täysi! Kakku oli kaunis ilman mitään koristeita ja tosi raikas.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.