Myllyn Paras Lehtitaikina on lehtevä kasvimargariinipohjainen taikina. Pakkauksessa kahdeksan taikinalevyä. Sopii käytettäväksi suolaisiin tai makeisiin leivonnaisiin: piirakoihin, pasteijoihin, torttuihin ja leivoksiin.
Taikinalevyt sulatetaan erillään huoneenlämmössä 15 min. Leikataan levyistä leivonnaisia ja täytetään. Voidellaan halutessa munalla. Leivonnaisia paistetaan 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 min tuotteen koosta riippuen.
VINKKI: Voit paistaa lehtitaikinasta leivotut leivonnaiset myös airfryerissa. Paista 180 asteessa noin 8-10 minuuttia, kunnes leivonnaiset ovat kypsiä ja niiden pinta on saanut hieman väriä.
Soveltuu parhaiten
Sopii käytettäväksi suolaisiin tai makeisiin leivonnaisiin: piirakoihin, pasteijoihin, torttuihin ja leivoksiin.
Ainekset
VEHNÄJAUHO, kasvirasva ja -öljy (palmu, rypsi), vesi, suola, aromi, hapettumisenestoaine (L-viinihappo), väri (beta-karoteeni).
Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, soijaa ja maitotuotteita.
Kan innehålla spår av ägg, soja och mjölkprodukter.
Ravintosisältö
100 g
energia
1599 kJ
energia
384 kcal
rasva
27 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
13 g
hiilihydraatit
29 g
josta sokereita
0,2 g
ravintokuitu
1,9 g
proteiini
5,4 g
suola
0,92 g
laktoosi
<0,01 g
Pakkauksen nettopaino
500 g
Tuotteen valmiusaste
Raakapakaste
Säilytys
Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päivään asti..
Näin kierrätät pakkauksen
Pakkauksen sisäpussi lajitellaan muovikeräykseen ja kotelo kartonkikeräykseen.