Tumma Mannasuurimo 1 kg
Myllyn Paras Tumma Mannasuurimo sisältää vehnäjyvän ydinosan lisäksi myös lesettä, mikä tekee tuotteesta runsaskuituisen.
Myllyn Paras Tumma Mannasuurimo sisältää vehnäjyvän ydinosan lisäksi myös lesettä, mikä tekee tuotteesta runsaskuituisen.
Mannapuuroa varten kiehautetaan 1 litra maitoa. Lisätään 1½ dl Myllyn Paras Tumma Mannasuurimoita ja annetaan kiehahtaa uudelleen ja kiehua miedolla lämmöllä 10 min. Mannavelliä varten kiehautetaan 1 litra maitoa. Lisätään ¾ dl Myllyn Paras Tumma Mannasuurimoita. Vispipuuro valmistetaan puuron ohjeella korvaamalla maito melko voimakkaalla sokeroidulla puolukka- tai herukkamehulla. Puuro vatkataan jäähtyneenä kuohkeaksi vaahdoksi.
Sopii hyvin puurojen ja jälkiruokien valmistukseen. Isohkon mannasuurimon raekoko tuo hyvän rakenteen mannapuurolle. Sopii myös kuohkeuttamaan leivonnaisia.
VEHNÄ.
VETE.
100 g
|
||
energia
|
1483 kJ
|
|
energia
|
350 kcal
|
|
rasva
|
2,0 g
|
|
josta tyydyttynyttä rasvaa
|
0,4 g
|
|
hiilihydraatit
|
69 g
|
|
josta sokereita
|
0,4 g
|
|
ravintokuitu
|
6,1 g
|
|
proteiini
|
11 g
|
|
suola
|
0,01 g
|
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.
Pakkaus lajitellaan kartonkikeräykseen.
Tarkistathan tuotetiedot myös aina pakkauksesta.
6417700051272
127
100 g
|
||
energia
|
1483 kJ
|
|
energia
|
350 kcal
|
|
rasva
|
2,0 g
|
|
josta tyydyttynyttä rasvaa
|
0,4 g
|
|
hiilihydraatit
|
69 g
|
|
josta sokereita
|
0,4 g
|
|
ravintokuitu
|
6,1 g
|
|
proteiini
|
11 g
|
|
suola
|
0,01 g
|