Haettu sivustolta 20.5.2024
Ainekset 15 annosta
Rahkavaahtotäyte
2
dl
vispikermaa
2
dl
maustettua rahkaa
marjoja
kinuskia tai hunajaa
Juustotäyte
120
g
sinihomejuustoa
200
g
tuorejuustoa (maustettu)
n. 2
rkl
ranskankermaa
Ohje
- Aloita laittamalla piparitaikina sulamaan pöydälle pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kauli taikina ohuemmaksi, käytä jauhoja apuna mikäli tarve.
- Ota taikinasta pyöreähköllä muotilla sopivan kokoisia palasia.
- Käännä peltinen muffinssivuoka väärinpäin ja aseta leivinpaperi muffinssipellin ja taikinan väliin. Painele hellästi piparitaikinapalat leivinpaperin päälle muffinssipellin päälle.
- Kypsennä uunissa 200 asteessa 6-10 min (tai kunnes kypsiä)
- Anna piparikuppien jäähtyä ennen niiden irrottamista vuoasta.
Rahkavaahtotäyte:
- Vaahdota vispikerma.
- Kääntele maustettu rahka kermavaahdon joukkoon. Sekoita mukaan myös hieman marjoja.
- Täytä piparikupit rahkavaahdolla, tuoreilla marjoilla ja viimeistele mm. hunajalla tai kinuskilla.
Juustotäyte:
- Sekoita kaikki raaka-aineet yhteen. Halutessasi käytä sauvasekoitinta tasaisempaan lopputulokseen.
- Levitä täytettä piparikuppeihin, lisää päälle mm. timjamia, rucolaa, hunajaa ja saksanpähkinää.
Resepti:
@melanie.reze
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
Kommentteja ja keskustelua