Nämä letut on tehty kookosmaitoon käyttäen taikinaan kätevää Myllyn Paras Lettu- ja vohvelijauhoja.
Letuista syntyy sushirullien pohjat.
Makeille susheille valmistellaan makeaan makumaailmaan sopivat dippauskastikkeet.
Halutessasi voit maustaa kastikkeita esim. suklaata kahviliköörillä ja vaniljakastiketta Baileys-kermaliköörillä.
Syöntivälineiksi voit kokeilla puikkoja, mutta toki suomalaisille ovat haarukka ja veitsi helpoimmat.
Ainekset n. 30 kpl lettusushipaloja annosta
Ohje
-
Mittaa neste kulhoon, vispaa joukkoon Lettu- ja Vohvelijauhot.
-
Paista lettu- tai paistinpannulla rasvassa miedolla lämmöllä 5 kpl isoja n. 22 cm halkaisijaltaan olevia lettuja tai hieman useampia, vähän pienempiä lettuja.
-
Valmistele täyte. Kuutioi omenat ja laita kuutiot kulhoon, jonne olet puristanut sitruunamehua. Leikkaa kaikki kirsikat neljään osaan ja poista kivet. Pilko luumut pieniksi paloiksi, poista kivet.
-
Kuumenna rasva pannulla, lisää sokeri ja mausta halutessasi inkiväärillä. Valuta omenista sitruunamehu lasiin. Laita pannulle kaikki pilkotut palat ja paista ne nopeasti, n. 5 min. Sekoita sitruunaliemeen perunajauhot ja kaada seos nauhana pannulle koko ajan sekoittaen, sekoita ja ota pannu pois liedeltä heti kun seos sakenee.
-
Jaa ja levitä täyte ohukaisille. Kääri letut tiukalle rullalle.
-
Valmistele kastikkeet. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Laita sula suklaa dippauskulhoon. Kaada myös valmista lakritsi- ja vaniljakastiketta dippauskulhoihin.
-
Leikkaa letturullat n. 2½ cm leveiksi paloiksi ja aseta ne kumolleen tarjolle lautaselle tai kippoon yhdessä kastikkeiden kanssa. Voit halutessasi koota aineksista kauniit valmiit annokset.
Kommentteja ja keskustelua