Myllyn Parhaan missiona on tarjota kaikille pääosin kotimaisia, laadukkaita ja maukkaita viljatuotteita. Vastuullisuus on tärkeä osa Myllyn Parhaan strategiaa ja se on mukana kaikessa toiminnassamme joka päivä. Myllyn Parhaan tuotteet on valmistettu laadukkaista, puhtaista ja kestävästi tuotetuista raaka-aineista ympäristöä ajatellen. 

Otamme huomioon ympäristönäkökohdat noudattamalla ympäristölainsäädäntöä muun muassa tuotteiden suunnittelussa (raaka-aineet, pakkausmateriaalit ja tuotantoprosessit) sekä tekemällä yhteistyötä tavarantoimittajien ja asiakkaiden kanssa. Kannamme vastuun ympäristövaikutuksista tuotteiden koko elinkaaren ajalta aina viljapellolta kaupan hyllylle saakka.

Kuluttajat ovat arvioineet Myllyn Parhaan 4. vastuullisemmaksi elintarvikebrändiksi ja 7. vastuullisemmaksi brändiksi Suomessa kevään 2022 kuluttajatutkimuksessa.

Ostamme viljaa lähituottajilta, hyödynnämme kaurankuorta myllymme energiantuotannossa, käytämme biojätteestämme tehtyä biokaasua pakastetehtaallamme, vähennämme pakkausmuovien määrää, toimitamme tuotannon sivuvirtoja hyödynnettäväksi hyönteisproteiinin kasvatuksessa eläinruokateollisuudelle ja käytämme kuljetuksissa pitkiä rekkoja, jotka kuljettavat kerralla tuplamäärän tavaraa. Kehitämme jatkuvasti proaktiivista rooliamme ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

LINKIT:
https://www.taloustutkimus.fi/tuotteet-palvelut/branditutkimukset/brandien-arvostus.html
https://www.sb-index.com/finland