Käyttöohje

Pasteijoita ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Pasteijat laitetaan pellille ja voidellaan halutessa kananmunalla. Pasteijoiden päälle voi ripotella kuminaa, unikonsiemeniä tms. tai pasteijat voi paistaa sellaisenaan. Paistetaan 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, kasvirasva ja -öljy (palmu, rypsi), vesi, pinaatti 13 %, KANANMUNA, fetajuusto 7 % (pastöroitu LAMPAAN- ja VUOHENMAITO), kukkakaali, purjo, suola, VEHNÄKUITU, muunnettu VEHNÄTÄRKKELYS, mausteet (mm. muskottipähkinä), dekstroosi, aromit (mm. FETAJUUSTO), maltodekstriini, hapettumisenestoaine (L-viinihappo), väri (beta-karoteeni).

VETEMJÖL, vegetabiliskt fett och olja (palm, ryps), vatten, spenat 13 %, ÄGG, fetaost 7 % (pastöriserad LAMM- och GETMJÖLK), blomkål, purjolök, salt, VETEFIBER, modifierad VETESTÄRKELSE, kryddor (bl.a. muskotnöt), dextros, aromämnen (bl.a. FETAOST), maltodextrin, antioxidationsmedel (L-vinsyra), färg (betakaroten).

 

Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa.

Kan innehålla spår av soja.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(43 g)
DI﹡
energia1176 kJ588 kJ
energia284 kcal142 kcal7 %﹡
Rasva19.1 g9.5 g14 %﹡
josta tyydyttynyttä9.1 g4.5 g23 %﹡
hiilihydraatit20.1 g10 g4 %﹡
josta sokereita0.9 g0.5 g< 1 %﹡
ravintokuitu2.9 g1.5 g
proteiini6.1 g3 g6 %﹡
suola1.093 g0.546 g9 %﹡
laktoosi0.007 g0.004 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Laktoositon.

Säilytys

Parasta ennen 10 kk valmistuspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) 2 kk parasta ennen -päivän jälkeen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).