Käyttöohje

Pasteijoita ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Pasteijat laitetaan pellille ja voidellaan halutessa kananmunalla. Pasteijoiden päälle voi ripotella kuminaa, unikonsiemeniä tms. tai pasteijat voi paistaa sellaisenaan. Paistetaan 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, kasvirasva ja -öljy (palmu, rypsi), vesi, pinaatti 13 %, fetajuusto 7 % (LAMPAAN- ja VUOHENMAITO), KANANMUNA, kukkakaali, purjo, VEHNÄKUITU, suola, muunnettu VEHNÄTÄRKELLYS, mausteet (mm. muskottipähkinä), dekstroosi, aromit (mm. FETAJUUSTO), maltodekstriini, hapettumisenestoaine (L-viinihappo), väri (beta-karoteeni).

VETEMJÖL, vegetabiliskt fett och olja (palm, ryps), vatten, spenat 13 %, fetaost 7 % (LAMM- och GETMJÖLK), ÄGG, blomkål, purjolök, VETEFIBER, salt, modifierad VETESTÄRKELSE, kryddor (bl.a. muskotnöt), dextros, aromer (bl.a. FETAOST), maltodextrin, antioxidationsmedel (L-vinsyra), färg (betakaroten).

 

Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa.

Kan innehålla spår av soja.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(43 g)
DI﹡
energia1165 kJ582 kJ
energia280 kcal140 kcal7 %﹡
Rasva19 g9.4 g13 %﹡
josta tyydyttynyttä8.5 g4.3 g22 %﹡
hiilihydraatit20 g9.3 g4 %﹡
josta sokereita0.7 g0.4 g< 1 %﹡
ravintokuitu2.7 g1.3 g
proteiini5.8 g2.9 g6 %﹡
suola1.1 g0.5 g8 %﹡
laktoosi0.007 g0.004 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Laktoositon.

Säilytys

Parasta ennen 10 kk valmistuspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päiväykseen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).