Käyttöohje

Pasteijoita ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Pasteijat laitetaan pellille ja voidellaan halutessa kananmunalla. Pasteijoiden päälle voi ripotella kuminaa, unikonsiemeniä tms. tai pasteijat voi paistaa sellaisenaan. Paistetaan 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, kasvirasva ja -öljy (palmu, rypsi), vesi, pinaatti 13 %, KANANMUNA, fetajuusto 7 % (pastöroitu LAMPAAN- ja VUOHENMAITO), kukkakaali, purjo, suola, VEHNÄKUITU, muunnettu tärkkelys (E1442), mausteet (mm. muskottipähkinä), dekstroosi, aromit, maltodekstriini, hapettumisenestoaine ( E334), väri (E160a).

VETEMJÖL, vegetabilisk fett och olja (palm, ryps), vatten, spenat 13 %, ÄGG, fetaost 7 % (pastöriserad LAMM- och GETMJÖLK), blomkål, purjolök, salt, VETEFIBER, modifierad stärkelse (E1442), kryddor (bl.a. muskotnöt), dextros, aromer, maltodextrin, antioxidationsmedel (E334), färg (E160a).

 

Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja seesaminsiemeniä.

Kan innehålla spår av soja och sesamfrö.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(43 g)
DI﹡
energia1145 kJ572 kJ
energia276 kcal138 kcal7 %﹡
Rasva18.8 g9.4 g13 %﹡
josta tyydyttynyttä8.5 g4.3 g22 %﹡
hiilihydraatit19.5 g9.7 g4 %﹡
josta sokereita0.7 g0.4 g< 1 %﹡
ravintokuitu2.7 g1.4 g
proteiini5.9 g3 g6 %﹡
suola1.057 g0.528 g9 %﹡
laktoosi0.007 g0.004 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Laktoositon.

Säilytys

Parasta ennen 10 kk valmistuspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) 2 kk parasta ennen -päivän jälkeen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).