Käyttöohje

Kuumennetaan vesi kiehuvaksi, lisätään suola ja makaronit. Sekoitetaan kiehumisen alkuvaiheessa. Keitetään n. 6-9 min. Valutetaan lävikössä. Mikäli makaroni käytetään laatikoihin tai paistoksiin tai se joutuu seisomaan lämminsäilytyksessä ennen tarjoilua, hieman lyhyempi keittoaika on suositeltavaa. Turpoaa keitettäessä noin kaksinkertaiseksi.

Ainekset

DURUMHIIVALEIPÄVEHNÄJAUHO, punajuuritiiviste, vesi.

DURUMJÄSTBRÖDSVETEMJÖL, rödbetaextrakt, vatten.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(80 g)
DI﹡
energia1452 kJ1160 kJ14 %﹡
energia347 kcal277 kcal14 %﹡
Rasva2.5 g2 g3 %﹡
josta tyydyttynyttä0.4 g0.3 g2 %﹡
hiilihydraatit63.1 g50.4 g19 %﹡
josta sokereita3 g2.4 g3 %﹡
ravintokuitu7 g5.6 g
proteiini13.5 g10.8 g22 %﹡
suola0.009 g0.007 g< 1 %﹡
rauta3 mg3 mg20 %﹡﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Kananmunaton, runsaskuituinen.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä

Pakkauksen hävittäminen

Muovinkeräykseen (tai energiajakeeksi).