Viljatuotteista valmistuu monipuolisia jälkiruokiakin

 

Useimmille kuluttajille sekä ammattikeittiöille Myllyn Paras Oy:n viljatuotteet ovat tuttuja jauho-, hiutale-, suurimo- ja pastamuodoissa. Yrityksen tuotanto-ohjelmassa on myös laaja jälkiruoka- ja leivonnaisvalmistevalikoima. Paistovalmiit pakastetaikinat ja piirakkapohjat sekä muut leivonnaispakasteet ovat monen kiireisen kokin pelastus.

 

Vilja- ja suurimopohjaisista jälkiruoista jokainen tuntee ainakin manna- ja vispipuurot, appelsiiniriisi- ja muut riisipuurot sekä pannukakut, vanukkaat, vohvelit ja letut. Samoin hiutaletuotteet soveltuvat hyvin jälkiruokiin, esimerkkeinä kauramuropaistokset ja smoothiet.

 

- Jälkiruokia voi tehdä myös taikinatuotteista aivan yhtä hyvin kuin esimerkiksi mannasuurimoista ja kaurahiutaleista, kertoo Myllyn Paras Oy:n viestintäpäällikkö, kotitalousopettaja Arja Savela.

 

Tiedoteryhmä