UUTUUS: Myllyn Paras Pannukakkujauho 300 g

Myllyn Paras tuo markkinoille jotain ihan uutta, Pannukakkujauhon! Se on valmis jauhoseos, taikinaan lisätään vain haluttu neste.

PannukakkujauhoAvainlippu

Pannukakkujauho

Käyttöohje

Vispaa 1 pussi pannukakkujauhoa 9 dl:aan maitoa tai muuta nestettä. Lisää joukkoon sulatettua margariinia tai voita. Anna turvota uunin lämpenemisen ajan. Kaada taikina reunalliseen uunipeltiin, joka on vuorattu rasvalla voidellulla leivinpaperilla. Kypsennä 225-asteisen uunin tai 200-asteisen kiertoilmauunin toiseksi alimmalla tasolla kauniin väriseksi n. 25 min. Anna vetäytyä hetki. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä, marjojen ja hunajan sekä halutessa kermavaahdon tai vaniljarahkan kanssa.

Vinkkejä

Pannukakkutaikinasta voi valmistaa suolaisia tai makeita pannukakkuja.
Suolaiseen pannaritaikinaan voi lisätä suolaisia lisukkeita, esim. kasvis-, kana-, kala- tai lihasuikaleita sekä ryöpättyjä sieniä lisäämään ruokaisuutta.
Makeaan pannaritaikinaan voi lisätä marjoja tai hedelmälohkoja, esim. näin syksyllä omenaa.

  • Laktoositon
  • Kotimainen Avainlippu-tuote
  • Lue tarkemmat tuotetiedot

Katso herkullisia reseptejä:

Kasvispannarit

Kasvispannarit

Kookospannarit

Kookospannarit

Kotitalousopettaja
Arja Elina Laine
Arjan Ruokaviestintä Oy
040 522 9663
arjaelina.laine at_merkki.gif : 1Kb myllynparas.fi
 

Markkinointipäällikkö
Johanna Kemppinen
Myllyn Paras Oy
044 312 2037
johanna.kemppinen at_merkki.gif : 1Kb myllynparas.fi

Tiedoteryhmä