Trendikkäät Myllyn Paras -uutuustuotteet: Pinaattifeta pasteija ja Tomaattimozzarella pasteija

  • Tuomme markkinoille kaksi uutta paistovalmista pasteijaa. 
  • Pasteijoissa on runsaasti maukasta täytettä, makuvaihtoehtoina pinaatti-feta ja tomaatti-mozzarella.
  • Pasteijat on muotoiltu ensiluokkaisesta, kevyestä lehtitaikinasta. 
  • Pasteijat ovat laktoosittomia, kotimaisia Avainlippu-tuotteita. 
  • Pakkauskoko 450 g, pussi sisältää 8 – 9 pasteijaa. 
Pinaattifeta pasteija  Tomaattimozzarella pasteija

PAISTO-OHJE: 

Pasteijoita ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Pasteijat laitetaan pellille ja voidellaan halutessa munalla. Pasteijoiden päälle voi ripotella kuminaa, unikonsiemeniä tms. tai pasteijat voi paistaa sellaisenaan. Paistetaan 225-asteisen uunin ala- tai keskitasolla n. 20 min.

Pinaattifeta pasteija 450 g

450 g pussi, EAN 6417700061011
7 pss / me, EAN 6417700071010

Tomaattimozzarella pasteija 450 g

450 g pussi, EAN 6417700061035
7 pss / me, EAN 6417700071034

 

Kotitalousopettaja
Arja Elina Laine, Ruokaviestintä
040 522 9663
arjaelina.laine @ myllynparas.fi

Tuotepäällikkö
Johanna Kemppinen
044 312 2037
johanna.kemppinen @ myllynparas.fi

Tiedoteryhmä