Myllyn Paras Oy:n ja Iltalehden Kotikokki -kilpailu on ratkennut

Myllyn Paras Oy:n ja Iltalehden Kotikokki -kilpailun 12 parasta reseptiä on nyt valittu. Kansalliskokki Jaakko Kolmonen valitsi kilpailijoiden joukosta kuusi parasta Ruokareseptiä sekä kuusi parasta Leivontareseptiä. Kilpailussa palkintona oli Myllyn Paras pastatuotteita sekä Fiskarsin keittiövälineitä pastan valmistukseen. Ruokaresepteistä ensimmäisen sijan vei Paula Marttisen Kalapihvit ja Leivonnaisreseptien ykkösenä oli Sari Rinta-Kurikan Rukiinen Kääretorttu.

 

Reseptit löytyvät sekä Myllyn Parhaan että Iltalehden sivuilta.
Katso ja kokeile kilpailureseptien parhaimmistoa:

 

Parhaat Ruokareseptit:

1. Kalapihvit / Paula Marttinen, Vuorela

2. Arkipäivän Possu-kaalilaatikko / Sakari Lahtinen, Elimäki

3. Sieni-kaalikääryleet / Sonja Haapakoski, Varkaus

4. Punainen Kasvislasagne / kaija Nieminen, Kausala

5. Arjan Lohikeitto / Arja Laitinen, Tampere

6. Tomaattinen Vuohenjuustobroileri / Sanna Koski, Tampere

 

Parhaat Leivonnaisreseptit:

1. Rukiinen Kääretorttu / Sari Rinta-Kurikka, Teuva

2. Silakkapiiras / Sari Nieminen, Kausala

3. Pähkinäiset Porkkanasämpylät / Mari Tuuri, Uusikaupunki

4. Mansikka-hyytelötäytekakku / Susanna Esselström, Vaasa

5. Viljaiset Selleripatongit / Johanna Jakonen, Vantaa

6. Mausteinen Karpalokakku / Marja Lahtinen, Elimäki

 

Myllyn Paras onnittelee kaikkia voittajia!

 

 

Tiedoteryhmä