Myllyn Paras osallistui Pappatuntureiden Kauniala 10-vuotisajoon

Pappatuntureiden Kauniala 10-vuotisajon mopoilijat esimerkkinä vastuullisuudesta

Vuoden 2010 lopussa Suomessa oli 51832 sotiemme veteraania, joiden keski-ikä on 88 vuotta. Sotiemme veteraanit ja heidän puolisonsa ja leskensä ovat saaneet kymmenen vuotta sitten tuekseen varainhankinnassa Halavatun Papat ja Hallan Papat. Nämä mopokerhot ja noin kolme sataa mopoilua harrastavaa ovat mukana tukemassa sotiemme veteraaneja tällä Pappatunturitapahtumalla. 

Pappatunturiajoa edelsi tapahtuma Helsingin kauppatorilla teemalla "Suomalaisen työn asiaa, soittoa ja leipää". Tapahtumassa lämmittelymusiikkia tarjosivat Halavatun Papat Helsingin Kauppatorille tuodulla lavalla, Suomenlinnan lautan lähtöpaikan vieressä.

Pappatunturi

Pappatuntureiden Kauniala ajoilla on yhdeksän edeltävän vuoden aikana hankittu yli 400 000,00 euroa sotiemme veteraaneille. Rahaa on käytetty ja käytetään edelleen kuntoutukseen, lääkkeiden hankintaan, jalkahoitoihin, hierontaan ja yhteisten sotiemme veteraanien virkistysluonteisten kokoontumisten järjestämiseen. Myös Viron veteraanien Suomi Poikien lääkkeiden ja jouluisen ruokakorin hankintaan on riittänyt Pappamopoilusta kertyneitä varoja.

Pappatunturi

Tiedoteryhmä