Ideaparkin upea Piparkakkutalokaupunki

Jo perinteeksi muodostunut Ideaparkin Piparkakkutalokaupunki on taas valmistunut. Tuttuun tapaan Ideaparkin asiakkaat saivat käydä noutamassa Myllyn Paras Piparitaikinaa, josta he leipoivat mitä upeampia taloja, mökkejä, kotia, kauppoja ja jopa koulun! Kaupunki on kaikkien ihailtavana aina loppiaiseen.

Yleisö voi äänestää suosikkiaan Ideaparkin Facebook-sivuilla vuoden loppuun asti, mutta ammattiraati valitsi mielestään parhaat suoritukset jo tällä viikolla.

RAADIN VALINTA:

Voittajaksi valittiin valkeakoskelaisen Hanne Perttulan uskomattoman yksityiskohtainen ja näyttävä Piparikylä kukkulalla. Palkinnoksi voittaja sai Fun & Family Perheloma -paketin Rantasipi Ikaalisten Kylpylässä.

Hanne Perttula

KUNNIAMAININNAT:

Lempääläinen Lempoisten koulu - aamu- ja iltapäiväkoululaisten taidonnäyte omasta koulusta sulatti raadin sydämet. Iloiset koululaiset oli ikuistettu koulun pihalle yhdessä lumiukon kanssa.

Lempoisten koulu

Vesilahden Narvan kylästä Perhe Korkeakosken taidokas Koristeltu talo edusti piparkakkukaupungin rakennustaiteen huippua. Jopa kynttilät oli ikustettu joka ikkunalle.

Perhe Korkeakoski

Perhe Olkkola Akaasta oli koonnut hartaan Jouluseimen piparitaikinasta. Joulun perinteitä voi kunnioittaa myös näin kauniilla tavalla.

Perhe Olkkola

RAATI:
Anne Korhonen, Kauppiasyhdistyksen pj
Olli Gestranius, Ideaparkin kauppakeskusjohtaja
Sanna Järvinen, markkinointipäällikkö, Ideapark
Arja Elina Laine, kotitalousopettaja, Myllyn Paras Oy

Tiedoteryhmä