Sihteeri & Assistentti -päivät 15.2.2011

Myllyn Paras järjesti yhdessä Sihteeri & Assistentti -lehden kanssa Sihteeri & Assistentti -päivät tiistaina 15.2 Myllyn Paras Makukellarissa Helsingissä.

Tilaisuuden paikat olivat täyttyneet hetkessä, kun ilmoittautuminen oli alkanut. Päivän aikana järjestettiin kolme parin tunnin pituista erillistä tilaisuutta, klo 11-13, klo 14-16 sekä klo 17-19. Kussakin tilaisuudessa oli 20 osallistujaa eli yhteensä 60 halukasta pääsi tutustumaan valikoimaamme ja maistelemaan herkkuja ensimmäisen päivän aikana. Kevään aikana on tulossa vielä kolme tilaisuutta, seuraava järjestetään maaliskuun puolivälin jälkeen.

Tilaisuuden teemana oli Pientä suolaista ja makeaa. Tilaisuudessa esiteltiin käteviä kokous-ja edustustarkoitukseen suunniteltuja Myllyn Paras -pakastetuotteita, nautittiin hyvästä ruuasta ja juomasta, arvottiin pastasetti kolmelle osallistujalle/ryhmä sekä maisteltiin makeita ja suolaisia kokousherkkuja kahvin kera. Päivillä esiteltiin myös helppoja tuunausvinkkejä tuotteille. Tuunaten tuotteista saadaan helposti tyylikkäitä edustustarjoiluja sekä vaihtelua tarjontaan. 

Katso alla kuvia tilaisuudesta.

Alkupala

Seljankukkajuoma

Herkkulautanen

Herkkulautasta maistellen

Karpalolevykakku koristellut annospalat

Mansikka-Raparperi Levykakku, annospalat koristeltu

Kinuskilevykakku

Sacher tuunattu

Lippa Kaurasämpylät

Rukiiset Piirakat annospaloina

Yritysesittelyä

Yritysesittelyä

Rukiiset Piirakat annospaloina

Tuunatut Minipullapiirakat

Iiro Heinonen, mestari työssään

Tiedoteryhmä