Serenassa riittää tekemistä

Espoossa sijaitseva Serena tunnetaan ennen kaikkea
vesipuistomaailmastaan. Talo tarjoaa palveluita myös kokousasiakkaille, häihin
ja muihin perhejuhliin tai vaikkapa polttareille. Yritykset voivat viettää
kokousten ohella virkistyspäiviä erilaisten aktiviteettien parissa.

Talvella Serenassa myös lasketellaan. Kesä ja erityisesti heinäkuu ovat
kuitenkin talossa kaikkein kiireisintä aikaa.

-Asiakkaamme tulevat pääosin Suomesta ja muista
Pohjoismaista sekä Venäjältä ja Virosta. Pyrimme pitämään kahvila- ja
ravintolatarjontamme niin monipuolisena, että niistä riittää herkkuja jokaiseen
makuun, ravintolavastaava Tytti Viitanen sanoo.

-Erityisruokavaliota noudattavat asiakkaat ovat
lisääntyneet. Laktoosittomia tuotteita on ollut saatavilla hyvin jo kauan.
Hyvänä yhteistyökumppanina muun muassa Myllyn Paras tarjoaa myös jo melko hyvän
valikoiman gluteiinittomiakin tuotteita. Valmis lajitelmapakkaus on erityisesti
meidän mieleen, siinä on samassa sekä suolaista että makeaa, joten kaikkea ei
tarvitse hankkia erikseen.

lipat.jpg : 42Kb<br />

Lippa Sämpylästä on moneksi

Ruokapalveluita tarjoavat ravintola Granina, ravintola Luolamies,
tilauksesta kaksi Lapin kotaa Serena-lammen rannalla sekä vesipuiston
kahvilaosasto.

-Kesäisin halutaan paljon salaattipainotteisia
aterioita. Meillä on buffet-ruokailumahdollisuus, fast foodia sekä normaali
kahvilatarjonta suolaisine ja makeine tuotteineen.

-Pitkän päivän vesipuistossa viettävät asiakkaat
valitsevat usein niin sanottua pikkusuolaista, kuten lihapiirakkaa, voileipiä
ja hodareita, Viitanen kertoo.

Myös Serenassa suositaan erilaisia Lippa Sämpylöitä, kuten Lippa
Kaurasämpylöitä tai Lippa Moniviljasämpylöitä.

-Tuote on todella monikäyttöinen ja siitä saa
helposti näyttävää tarjottavaa. Se on yksi suuria suosikkejamme.

-Olemme pian kokeilemassa myös Myllyn Paras
Ruiskolmioleipää sekä erilaisia suolaisia piirakoita, jotka soveltuvat hyvin
myös kokoustarjoiluun.

Pulla pitää pintansa

Tytti Viitasen mukaan asiakkaat ovat terveystietoisia ja valitsevat
makeista tuotteistakin entistä useammin vähemmän rasvaa ja sokeria sisältäviä
vaihtoehtoja.

-Myllyn Paras –tuotteista suosittuja ovat kypsät,
vain sulatuksen tarvitsevat Voisilmäpulla ja Iso Korvapuusti. Niitä meillä
menee paljon.

-Erityisesti lasten makuun ovat myös De Luxe
Berliininmunkit sekä Mustikkaviineri.

6390_de_luxe_berliini_23939.jpg : 54Kb<br />

Heinäkuu on lomakuukausi ja varsinkin jos säät suosivat, se tietää
Serenassa vuoden kiireintä aikaa.

-Siksi erilaiset joko paistoa vaativat tai
pelkästään sulatettavat tuotteet ovat meille tärkeitä. Niistä on helppo
täydentää tarjontaa pitkin päivää.

Elokuussa koulujen alkamisen tienoilla talossa hiljenee ja
perinteisesti syyskuussa Serenassa on pidetty huoltotaukoa. Sitten ovatkin jo
vuorossa syys- ja joululomat, jotka tuovat asiakkaita. Myös laskettelijat ovat
löytäneet Serenan.

TEKSTI: MARJA NYMAN

KUVAT: MYLLYN PARAS

Tiedoteryhmä