Myllyn Paras HoReCa vieraili Gulfood -messuilla Dubaissa

Dubai; Gulfood -messut

Myllyn Paras HoReCa vieraili suurilla kansainvälisillä ruoka-alan messuilla Dubaissa helmi-maaliskuun vaihteessa. Gulfood -messut tarjosivat uskomattoman määrän nähtävää, näytteilleasettajia oli noin 3 800 ja ostajia vieraili noin 55 000 yhteensä 152:sta maasta.

Suuri ja mahtava Dubai

Vaikka ennakkotietoja matkakohteesta oli kerätty runsaasti, vauras Dubai sai messumatkalaiset häkeltymään; siellä kaikki pitää olla suurta ja mahtavaa. Huikean korkeat rakennukset, seitsemän tähden hotellit sekä tekoaltaaseen rakennetut näyttävät suihkulähteet tekivät lähtemättömän vaikutuksen suomalaisiin matkalaisiin.

Itse ruokamessutkin olivat todella suuret, kyseessä on yhdet maailman suurimmista alan tapahtumista.  Eri maat olivat messuilla näyttävästi esillä ja eri kansallisuuksien ruokakulttuurit
näkyivät monipuolisesti. Suomea ei valitettavasti ollut messuilla edustettuna.

Messujen näyttäviä herkkuja

Messuilla oli havaittavissa erilaisia markkinoinnillisia suuntauksia.Ruokaa mainostetaan kuin naisten kosmetiikkaa; elintarvikkeilla on näyttävät pakkaukset ja designissä on käytetty paljon kultaa ja kimmalletta, "bling blingiä".

Monenlaiset herkut oli aseteltu näyttävästi esille. Erilaisia kakkuja oli runsaasti ja niiden koristelut olivat hyvin näyttäviä. Pullat ja leivokset olivat pieniä ja kauniita. Messuilta saatiinkin paljon uusia, hienoja ideoita leivonnaistuotteisiin sekä ruokien esille laittamiseen.

Laadukasta ruokaa

Matkalla seurue pääsi tutustumaan niin tavallisten ihmisten ruokapaikkoihin, jossa ruoka oli edullista kuin myös viiden tähden hotelleihin, joista
yltäkylläisyyttä ei puuttunut. Osa seurueesta pääsi tutustumaan maailman
ainoaan 7 tähden hotelliin ja sen ravintoloihin sekä keittiöön. Kaiken kaikkiaan ruoka oli matkalla erittäin hyvää sen suuremmin paikasta riippumatta.

Matkalaiset tutustuivat matkalla myös maailman suurimman
posliininvalmistajan upeisiin astioihin. Tuotteet olivat upeita ja oikein laadukkaita.

Messukoostetta päivitetään vähitellen ja kuvia on tulossa lisää.

Dubain näyttäviä kakkuja

Dubai; Pääsiäispiparkakut

Dubain pienet herkut

Dubai; pastahylly

Dubai; Pastamainos

Tiedoteryhmä