Mikä ihana vitriini! - Vitriinivinkit esillä Gastro-messuilla

Myllyn Paras –osastolla 7d41 Gastro-messuilla tapahtuu paljon. Suuri,
upea osastomme kiinnostaa aina niin, että kävijät viipyvät pitkään. Tänä vuonna
tuotteiden ohella erityisvuorossa ovat maan upeimmat vitriinivinkit, jotka saat
myös esitteenä mukaasi.

Gastro 2010

Myllyn Paras –osasto kiinnostaa aina. Kuva on viimekertaisilta Gastro 2010 -messuilta.

Messujen ja osastomme pääosassa ovat tietysti laadukkaat tuotteet. Ne
ovat selkeästi esillä, niitä voi katsella ”livenä”, tuoksutella ja ajoittain on
mahdollisuus maistiaisiinkin. Omat sekä paikalle kutsutut huippuasiantuntijat
antavat mielellään lisätietoja tuotteista sekä vinkkejä niiden käyttöön.

Osastollamme on näytöskeittiö, joka havainnollistaa vinkit käytännössä.
Food designer Markku Luola ja leipuri-kondiittorimestari Iiro Heinonen ovat
palveluksessasi. He antavat uusia ihania ideoita palkittujen Lippa-sämpylöiden
sekä makeiden kakkujen ja piiraiden uudenlaiseen ja monipuoliseen tarjoiluun ja
käyttöön.

-Ei ole vain leipä, ei ole vain kakunpala tai
pulla. Jokaisesta tuotteesta saa yksilöllisen. Jokainen yritys voi rakentaa
laadukkaista perustuotteista imagoaan vahvistavan unelmatarjottavan, Markku
Luola sanoo.

Markku Luola

Maun vaalija, food designer Markku Luola on luonut messuille
uudenlaisen, kutsuvan ja eri vuorokauden ajoissa elävän vitriinimaailman. –
Ruokahalu kasvaa katsellessa, vaikka maku onkin se tärkein.

Muuntele mieleiseksesi

Tuunauksessa rajana on vain mielikuvitus. Laadukkaan tuotteen pitää
myös näyttää hyvältä, jotta se saisi arvoisensa huomion ja maistuisi entistäkin
paremmalta.

Tuotteita tuunaamalla saa yllättävän vähällä vaivalla vaihtelua
tarjoiluun, entistäkin näyttävämpiä herkkuja ja sitä kautta paremman
myyntituloksen ja katteen. Jostakin tuotteesta voi tulla yrityksen nimikko,
jota tullaan hakemaan kauempaakin.

Messuilla näytöksissä tuunattavat tuotteet ovat osa Myllyn Paras
Tarjoilutuoreet -konseptia. Tuotteet ovat kypsäpakasteita, joten sinulla on
aina tarjota asiakkaallesi tasalaatuista ja halutessasi vaikka uunilämmintä
tarjottavaa. Tarjoilutuoreet –tuotteilla voit reagoida nopeasti vaihtuviin
asiakasmääriin ja minimoida hävikin. Tuotteet voi sulattaa huoneenlämmössä tai
mikrossa, joten edes uunia ei tarvita.

Lippa Pellava-Seesaminsiemensämpylä

Tule Myllyn Paras –osastolle tutustumaan uuteen Lippa
Pellava-Seesaminsiemensämpylään. Yhdestä sämpylästä saat noin 35 prosenttia päivittäin
suositeltavasta Omega-3-rasvahappomäärästä.

Myyvän vitriinin salaisuus

Oletko pysähtynyt miettimään miltä yrityksesi vitriinit näyttävät
asiakkaan silmin? Ovatko ne selkeitä, loogisesti täytettyjä, helposti
”luettavissa”, toimivia, tuoksuvia, näyttäviä– siis myyviä.

Markku Luola suunnitteli Myllyn Paras –yhtiön kanssa kenties maan tähän
asti houkuttelevimmat vitriinit. Näet niistä esimerkkejä messuilla.

-Vitriinin ei tarvitse olla perusvitriini, jossa
on aina samat tuotteet samoilla paikoilla. Olen suunnitellut uusia ratkaisuja
erilaisiin myyntitilaisuuksiin.

-Aamulla asiakas tahtoo erilaisia tuotteita kuin
iltapäiväkahvilla.

Markku Luola on kehitellyt vitriineille mielenkiintoisia nimiä. Esillä
ovat Aamuni, Vikkelästi (lounasvitriini) sekä kaksi Makean kaipuu -vitriiniä.
Tuotteissa on sitäkin enemmän jännittäviä nimiä, jotka nostavat veden kielelle.
Näitä ovat muun muassa Suomicroissant, Toro tonnato, Karelian Dream, Liplatus,
Brie and Pear, Monk and Melon sekä Triangle.

Luola kannustaa kehittelemään yritysimagoon sopivia nimiä. Nimet voivat
olla yhtä lailla suomenkielisiä ja jopa lähiseudun murteella höystettyjä.

Aamuni -vitriini

Myllyn Paras kutsuu osastolleen, katselemaan, maistelemaan ja hakemaan
vinkkejä uutuustuotteista sekä esillelaitosta. Tarjolla on maukas kahvitarjoilu
joka päivä.

TEKSTI

MARJA NYMAN

KUVAT

MARKKU LUOLA &

MYLLYN PARAS OY


Tervetuloa osastollemme 7d41!

Katso tunnelmia osastoltamme:

Gastro-messut 2012

Gastro-messut 2012

Gastro-messut 2012

Gastro-messut 2012

Gastro-messut 2012

Katso esimakua messushowstamme videon muodossa tästä.

Lue Gastro-messujen lehdistötiedotteemme tästä.

Tutustu Gastron näytteilleasettajainfoomme tästä.

Lue lisää Gastrosta klikkaamalla kuvaa:

Olemme mukana Gastro 2012

Tiedoteryhmä