Lippa Maailmalla -valokuvakilpailu on ratkennut!

Järjestämämme Lippa Maailmalla -kilpailu julistettiin Gastro 2012 -messuilla. Pyysimme kuvaamaan Lippa-kassin maailmalla tai keksimään kassille uusia käyttötapoja.

Kilpailuun saapui ennätysmäärä upeita valokuvia ja raatimme joutui todella suuren haasteen eteen. Pitkällisen harkinnan jälkeen voittokuvaksi valittiin loviisalaisen Antti Seppälän kuva "välistäveto".
Lippa maailmalla -kilpailun voittokuva<br />

Kuvan mukana saapui seuraava tarina: " Kuva on otettu Pilgrim'sRestissä, Etelä-Afrikassa. Kassia käytettiin kullanhuuhdonnan MM-kisoissa kilpailuvarusteiden ja eväiden kuljettamiseen. Välillä tapahtui eväiden kohdalla välistävetoa".

Myllyn Paras onnittelee Antti Seppälää kilpailuteemaan loistavasti osuvasta kuvasta! Matka oli muutenkin ollut onnistunut, koska kuvaaja saapui kotisuomeen mukanaan yksi MM-kulta ja yksi MM-pronssi. Voittokuvan myötä Antti Seppälä voitti 3000 euron matkalahjakortin ja voi nyt ruveta suunnittelemaan uutta matkaa.

Tässä makupaloja kilpailuun osallistuneista kuvista. Kiitos kaikille osallistuneille mielikuvituksellisista ideoista ja upeista matkakuvista!

Lippa maailmalla -kuvasatoa<br />

Tomi Teräväinen

Lippa maailmalla -kuvasatoa<br />

Annika Österman

Lippa maailmalla -kuvasatoa<br />

Tuija Tunturi: uusi suihku mökille

Lippa maailmalla -kuvasatoa<br />

Tuomo Ylönen

Tiedoteryhmä