Ihanat herkut kevään ja kesän juhliin; tuunaamalla uutta ja upeaa

Kevät ja kesä ovat vuoden vilkkainta juhla-aikaa. Myllyn Paras
valikoimista löydät juhlapöydän tuotteita niin valmistujaisiin kuin
syntymäpäivillekin.

Uudet Mustaherukka- ja
Karpalolevykakut
on valmistettu suomalaiseen makuun sopivista marjoista ja
Mansikkainen Levykakku on etenkin kesäkauden kestosuosikki.

Uutta suolaista tarjottavaa ovat Myllyn Paras Tuhti
Lihapasteija
, joka on runsastäytteinen ja lähes murenematon sekä Sulavi
Karjalanpiirakka
valmiiksi kypsänä ja voideltuna.

Mustaherukkalevykakku

Sulavi Karjalapiirakka ja Tuhti Lihapasteija

Näyttävää
näppärästi

Saat pienellä vaivalla levykakuille uuden ilmeen. Aina
kunkin kauden mukaan koristelluilla leivoksilla voi luoda vitriiniinkin kauniin
näkymän.

Kokeile koristeeksi esimerkiksi kauden marjoja, hedelmiä,
erilaisia sirotteita ja rouheita, kermavaahtoa, pomadaa, kastikkeita ja hilloja
ja kaikkea mitä luovuutesi sallii. Vaihtoehtoja ja koristeluvariaatioita on
monia.

Lisää levykakkujen ja levypiirakoiden tuunausvinkkejä löytyy netistämme HoReCa Resepteistä. Tutustu esimerkkeihin ja kokeile itse!

Juhlapöytä

Lue lisää, katso juhlatiedote kokonaisuudessaan tästä.

Katso tuotetietoja tästä. Tarkemmat tuotetiedot kaikista HoReCa -tuotteistamme löydät netistämme.

Tiedoteryhmä