HoReCa 2015 uutuudet

Myllyn Paras on tuonut markkinoille kaksi raikasta ja herkullista uutuuslevykakkua. Limelevykakun ja Mangolevykakun. Molemmat uutuuslevykakut on leikattu pitkittäin kolmeen osaan, näin asiakas voi leikata kakusta helposti haluamansa kokoisia annospaloja. Uutuuskakut ovat sulattamalla valmiita kypsäpakasteita.

Limelevykakku 2250 g on omenamarmeladi täytekerroksella ja jogurtti-limemousse täytekerroksella täytetty vaaleapohjainen levykakku, jonka päällä on kirkas hyytelökerros ja kultainen koristelu. Limelevykakku 1 x 2250 g, KYPSÄPAKASTE, VÄHÄLAKTOOSINEN, avainlipputuote.

pieni_lime.jpg : 25Kb

Mangolevykakku 2250 g on hedelmätäytekerroksella ja mangomousse täytekerroksella täytetty vaaleapohjainen levykakku, jonka päällä on kirkas hyytelökerros ja kultainen koristelu. Mangolevykakku 1 x 2250 g, KYPSÄPAKASTE, LAKTOOSITON, avainlipputuote.

pieni_mango.jpg : 23Kb

Levykakkuja voi tarjota joko kokonaisina levyinä tai niistä voi tehdä valmiita annospaloja. Erilaisia pursotettavia vaahtoja ja kreemejä sekä marjoja ja hedelmiä käyttämällä voidaan näistä tuotteista tehdä lukemattomia variaatioita.

Suolaiseen ja makeaan tarjoiluun uutuutena markkinoille on tuotu Voitaikinatasku. Myllyn Paras Voitaikinatasku on ensiluokkaisesta voitaikinasta valmiiksi muotoiltu taskumallinen leivonnainen. Paistovalmis raakapakaste. Pakkauksessa 10 taikinataskua, yksittäisen taskun mitat taitettuna n. 100 x 75 x 4,5 mm. Paiston jälkeen Voitaikinatasku voidaan täyttää erilaisilla makeilla ja suolaisilla täytteillä. Voitaikinatasku, RAAKAPAKASTE, VÄHÄLAKTOOSINEN, avainlipputuote.

pieni_voitaikina.jpg : 24Kbpieni_jatskitayte_tasku.jpg : 37Kb

Tiedoteryhmä