Erilainen päivä - Esittelyssä Pickala Golf

Äitienpäivä 2012 Pickala Golf

Äitienpäiväkattaus Pickalassa.

Golfklubin ravintolapalveluissa ei tuijoteta pelkkiin aukioloaikoihin.
Päivä elää asiakkaiden mukaan. Tuotevalikoima on tavanomaista
kahvila-ravintolaa huomattavasti laajempi ja palvelu pelaa jopa viheriöillä.

Aurinkoinen kesäpäivä tietää Siuntiossa sijaitsevalle Pickala Golf
–palveluyritykselle positiivista kiirettä. Varhaisimmat pelaajat, early birds,
aloittavat kierroksen jo kenties kuudelta aamulla.

-Aukioloaikamme, kuten myös kaikki tarjontamme,
elävät asiakkaiden mukaan. Päivät ovat erilaisia. Jos meiltä lähtee ryhmä
maastoon tai yritystapahtuma alkaa varhain, voimme järjestää aamiaisbuffetin
heille jo ennen normaalia avaamisaikaa, yrityksen ravintolatoiminnasta vastaava
Mikko Heinonen kertoo.

-Yksittäisiä asiakkaita ja pienseurueita
palvellaan tuoreilla kahvilatuotteilla, muun muassa täytetyillä leivillä tai
aamiaislautasilla.

Paella Pickala Golf<br />

Tilausasiakkaille voidaan järjestää ateriahetkiä luonnon helmassa.
Tuoksuva paella tuo merellisen tuulahduksen lautaselle.

Suuri osa asiakkaista on vakiokävijöitä, jotka kaipaavat vaihtelua.

-Muun muassa a la carte –listan sisältöä
uudistamme kolmesta neljään kertaa vuodessa. Joka toinen tai vähintään joka
kolmas kävijä ruokailee, joten heille on ilo tarjota vaihtelua.

Klubi Viini Pickala Golf<br />

Vappubuffet 2012 Pickala Golf<br />

Visuaalinen ilme on suuri osa aterianautintoa ja Pickala Golfin
mielestä tärkeä viihtyvyystekijä. Kuvissa klubin viinitarjoilua sekä houkutteleva vappubuffet.

Kioskilta virvokkeita

Pickala Golf sijaitsee vain 40 kilometriä Helsingistä länteen, joten se
kerää runsaasti pääkaupunkiseudun kävijöitä vieraineen. Ryhmiä tulee myös
kaukaa. Pickala on Pohjoismaiden suurin golfkeskus, jossa on kolme täyspitkää
kenttää.

Usean tunnin mittainen golfkierros on paitsi peliä, myös ulkoilusta
nauttimista. Ravintolatoiminta ulottuu myös reitin varrelle.

-Taukokioskit ovat suosittuja. Meillä kiertävät
myös kioskiautot, joten myös niin sanottua kioskivalikoimaa, kuten
suklaapatukoita ja erilaisia juomia on oltava tarjolla.

-Harva osaa kuvitella miten monitahoista tämä
toiminta on. Tuotevalikoima määrältään ja laadultaan on ihan toista luokkaa
kuin tavallisesti.

A la carte –listan ohella Pickalassa suositaan lounaalla mutkatonta
kotiruokaa, kuten silakkapihvejä, lihapyöryköitä tai karjalanpaistia sekä
keittoa ja pastaa.

Makujen maailmoja

Klubiravintolan varmoja menestystuotteita ovat mehevät klubileivät ja
runsaat täyspihvilihasta valmistetut hampurilaiset erilaisine lisukkeineen.
Myös niiden täytteissä ja lisäkkeissä pyritään vaihteluun.

-Seuraamme aikaa ottamalla selvää mitä maailmalla
tapahtuu. Käymme hakemassa vinkkejä, luemme sekä seuraamme verkossa alan
julkaisuja.

-Karppaus-innostuksen myötä salaateista on tullut
suosikkituotteita, mutta täysvilja pitää sen rinnalla aina pintansa.
Ravintola-alan ammattilaisina vastaamme asiakkaiden makutottumuksiin, mutta
meidän tehtävämme on myös vaikuttaa niihin positiivisella tavalla.

Ennakkotilausten ohella asiakasmäärät vaihtelevat joskus
yllättävästikin. Muun muassa leivän ja leivonnaisten leipominen alusta asti on
mahdoton ajatus.

-Leipomot palvelevat meitä hyvin, mutta meillä on
aina niin suolaisia kuin makeita raakapakasteita varastossa. Ne pelastavat
kiireessä ja asiakas saa aina tuoretta nautiskeltavaa.

Kuohuviini Pickala Golf

Kuohuviiniä ja mansikoita – kesän ylellisimpiä nautintoja Pickalassa.

TEKSTI

MARJA NYMAN

KUVAT

PICKALA GOLF

Tiedoteryhmä