Alkuvuoden maistuvat sesonkiherkut - Runebergin torttu ja Laskiaispulla

Talvikausi on parhaimmillaan ja ihanat helmikuun
kausiherkut ovat kohta ajankohtaisia. Mehevä Runebergin torttu sekä herkullinen
Laskiaispulla ovat jälleen leipurin askarelistalla. Helmikuussa lomakausikin on käynnissä ja
hiihtokausi vilkkaimmillaan, joten kiirettä riittää ja keinot sen
helpottamiseksi ovat tervetulleita. Helpottaaksemme arkista aherrusta, tarjoamme
kauden herkut kätevinä kypsäpakasteina. Suomalaisen perinneleivonnaisen,
Runebergin tortun, sekä tutun Laskiaispullan saat tarjolle heti sulatuksen
jälkeen.

Mehevä Myllyn Paras Runebergin torttu on valmiiksi paistettu ja koristeltu vadelmahillosilmällä ja sokerikuorruteraidalla. Ennen tarjoilua nämä herkut vaativat
ainoastaan parin tunnin sulatuksen. Yhdessä myyntierässä on 54 kpl valmiita
torttuja.

Runebergin Torttu

Myllyn Paras Runebergin torttu on perinteinen maukas leivonnainen.
Sylinterinmuotoinen, sokerikuorrutteella ja vadelmahillosilmällä
koristeltu, suomalainen perinneleivonnainen, jonka resepti kehiteltiin
1850-luvulla.

Ennakkotilaustuote!

Herkullinen Myllyn Paras Täytetty Laskiaispulla on valmiiksi paistettu ja täytetty
vadelmahillolla sekä suussa sulavalla creme –vaahdolla. Nämäkin maistuvat
pullat ovat valmiita tarjottaviksi parin tunnin sulatuksen jälkeen. Yhdessä
myyntierässä on 16 kpl muhevaa Laskiaispullaa.


Täytetty Laskiaispulla

Myllyn Paras Täytetty Laskiaispulla on vadelmahillolla ja creme-vaahdolla täytetty täysin valmiiksi tehty laskiaispulla.

Ennakkotilaustuote!

Muodosta kausitarjoilut kätevämmin valmiilla
kypsäpakasteilla. Näin säästät aikaa ja vaivaa sekä varmistat tuotteiden
tasaisen laadun. Kypsäpakasteilla voit vastata nopeisiin, myyntipiikkien aiheuttamiin kysynnän vaihteluihin sekä minimoida hävikin. Tuotteita voit ottaa sulamaan vain tarvittavan määrän. Lisäkysyntään saat sulatettua nopeasti uudet tuotteet. Näin tarjolla on koko ajan herkullisen meheviä, tuoreita tuotteita eikä päivän päätteeksi synny suurta hävikkiä. Myllyn Paras Runebergin torttu sekä Täytetty Laskiaispulla
ovat valmiiksi paistettuja, vähälaktoosisia alkuvuoden kausiherkkuja.

Tiedoteryhmä