5.1.2022

Myllyn Paras Food Service - tammikuun uutuuksissa vaniljaista tarjottavaa vitriiniin

Myllyn Paras Food Service on lanseerannut vuoden alkuun makeita ja suolaisia uutuustuotteita. Kahvilan vitriiniin sopiviin tarjottaviin kuuluu muun muassa avomallinen, kuohkea Toffee-vaniljaviineri sekä runsaalla vaniljatäytteellä höystetty Vaniljapuusti. 

Toffee-vaniljaviineri

Myllyn Paras Toffee-vaniljaviineri 40 x 100 g
GTIN: 6417700063190
Suorakaiteen muotoinen avomallinen viineri, jossa makuparina toffeeta sekä vaniljaa. Kuohkean taikinan salaisuus on leivonnassa käytetty voi sekä useiden taikinakerrosten tuoma lehtevyys. 
Käyttö: Sulata viinereitä huoneenlämmössä noin tunnin ajan. Viinerit paistetaan 180–200 - asteisessa kiertoilmauunissa n. 15-18 min.
Raakapakaste. Vähälaktoosinen. Avainlippu.

 

Vaniljapuusti

Myllyn Paras Vaniljapuusti 30 x 100 g
GTIN: 6417700061929
Korvapuustin sisällä runsaasti pehmeää vaniljatäytettä ja pintaa koristaa raesokeri.
Käyttö: Puusteja sulatetaan huoneenlämmössä n. 1 tunnin ajan tai yön yli kylmiössä. Paistetaan 180 °C uunissa n. 12 - 15 min.
Raakapakaste. Laktoositon. Avainlippu.

 

 

Hillomunkki

Myllyn Paras Hillomunkki 15 x 60 g, sokeroitu
GTIN: 6417700064418
Valmiiksi sokeroitu perinteinen pyöreä hillomunkki, jonka täytteessä vadelmahilloa.
Käyttö: Sulatetaan huoneenlämmössä noin kaksi tuntia.
Kypsäpakaste. Laktoositon. Soveltuu vegaaniruokavalioon. Avainlippu.

 

Munariisipiirakka

Myllyn Paras Munariisipiirakka 45 x 65 g
GTIN: 6417700061387
Munariisipiirakka on perinteisen mallinen ruiskuorinen piirakka, jonka täytteessä on riisin lisäksi myös kananmunaa.
Käyttö: Sulatetaan pakkauksessaan huoneenlämmössä n. puoli vuorokautta tai erilleen otettuina huoneenlämmössä n. tunnin. Voidaan halutessa sulattaa tai lämmittää varovasti mikroaaltouunissa tai kiertoilmauunissa 125 °C:ssa n. 10 min. Laktoositon. Avainlippu.

 

Suolainen_piirakkataikina

Myllyn Paras 1/2 GN Suolainen piirakkataikina 20 x 460 g 
GTIN: 6417700064432
GN-mitoitettu suolainen piirakkataikina, joka toimii pohjana erilaisiin suolaisiin piirakoihin tai pikkupiiraisiin. 
Käyttö: Sulata taikinalevyt erilleen otettuina n. 30 min. Nosta taikinalevyt GN 1/1-vuokaan leivinpaperin päälle. Kostuta hieman keskisaumaa vedellä ja nipistä keskisauma yhteen. Lisää päälle täytteen ainekset ja paista 175 °C kiertoilmauunissa n. 30-40 min, riippuen täytteen määrästä.  Raakapakaste. Laktoositon.

Tammikuun uutuustuotteet sekä koko valikoima löytyvät Myllyn Paras Food Service kuvastosta.

.

Kuvapankki: https://myllynparas.imagebank.fi/auth/login. Valitse ”Selaa”-vaihtoehto (ei vaadi kirjautumista).