UUTUUS: Myllyn Paras Pannukakkujauho 300 g

Pannukakkujauho 300 g

Myllyn Paras tuo markkinoille jotain ihan uutta, Pannukakkujauhon! Se on valmis jauhoseos, taikinaan lisätään vain haluttu neste.

Käyttöohje

Vispaa 1 pussi pannukakkujauhoa 9 dl:aan maitoa tai muuta nestettä. Lisää joukkoon sulatettua margariinia tai voita. Anna turvota uunin lämpenemisen ajan. Kaada taikina reunalliseen uunipeltiin, joka on vuorattu rasvalla voidellulla leivinpaperilla. Kypsennä 225-asteisen uunin tai 200-asteisen kiertoilmauunin toiseksi alimmalla tasolla kauniin väriseksi n. 25 min. Anna vetäytyä hetki. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä, marjojen ja hunajan sekä halutessa kermavaahdon tai vaniljarahkan kanssa.

Vinkkejä

Pannukakkutaikinasta voi valmistaa suolaisia tai makeita pannukakkuja.
Suolaiseen pannaritaikinaan voi lisätä suolaisia lisukkeita, esim. kasvis-, kana-, kala- tai lihasuikaleita sekä ryöpättyjä sieniä lisäämään ruokaisuutta.
Makeaan pannaritaikinaan voi lisätä marjoja tai hedelmälohkoja, esim. näin syksyllä omenaa.

  • Laktoositon
  • Kotimainen Avainlippu-tuote
  • Lue tarkemmat tuotetiedot
Tuote:

Artikkelin kirjoittaja

Markkinointi

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.