Oletko sinä Piparinleivonnan Suomen Mestari 2019?

Piparinleivonnan-sm_2020

Osallistu hauskimpaan kisaan – ideoi ja leivo paras pipari!

Ei joulua ilman piparimittelöitä! Piparinleivonnan SM-kilpailu on innostuneiden kotileipureiden vuoden kohokohta. Tässä kilpailussa vaaditaan taitoa ja tarkkuutta, mutta ennen kaikkea heittäytymiskykyä.

Nämä kisat ovat jokaiselle oman elämänsä kondiittorille, hyvän mielen leipurille, tiktokkaajalle ja geimerille. Kilpailu on jaettu sekä nuorten että aikuisten sarjaan, joista kummastakin valitaan voittaja. Leivontakansan kirkkaimman kruunun lisäksi voittajat saavat kunnian yhdistää digi- ja kaulintataitonsa kilpailun palkintopestissä, Myllyn Parhaan somelähettiläinä.

 

Osallistumisohjeet

Piparinleivonnan SM-kilpailuun voi osallistua lähettämällä kuvan itseleivotuista pipareista, piparkakkutalosta tai muusta piparitaideteoksesta tällä kilpailusivustolla 24.11.2019 mennessä. Muista, että sinulla on oltava myös kuvan käyttöoikeudet.

Kilpailuun hyväksytyt kuvat julkaistaan tällä kilpailusivustolla. Kuvien joukosta valitaan yleisöäänestyksellä finalistit. Äänestämällä omaa suosikkiasi voit myös osallistua arvontaan, jossa palkintona on mahtava, 50 € arvoinen Myllyn Paras -piparinleivontasetti. Palkintoja arvotaan yhteensä 5 kpl.

Yleisöäänien lisäksi raati voi mahdollistaa jonkun finaalipaikan, jos se ylittää odotukset upeudellaan. Aiempien vuosien leivontakilpailut sekä Helsingin Sanomien makutesti ovat osoittaneet Myllyn Parhaan Piparitaikinan taipuvan parhaiten hätkähdyttäviin piparitaideteoksiin sekä suomalaisiin herkkusuihin. Vegaaninen ja laktoositon taikina pyörii helposti kaulimen alla mitä mielikuvituksellisimpiin muotoihin!

Osallistu kilpailuun täältä!

 

Piparinleivonnan SM-kilpailun finaali

Tiukka finaalikisa järjestetään Tampereella lauantaina 14.12.2019, jolloin kummastakin sarjasta valitaan Piparinleivonnan Suomen Mestari 2019. Arvovaltaisesta tuomaristosta löytyvät Myllyn Parhaan kehitysjohtaja, leipurimestari ja kondiittorimestari Iiro Heinonen,  Marttojen edustaja sekä tubettajat Niko ja Santtu.

 

Nyt on aika laittaa muotit riviin ja valmistautua vuoden maukkaimpaan kilpailuun!

 

Seuraa kilpailun käänteitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook @myllynparas

Instagram @myllyn_paras

#paraspipari #piparism #myllynparas

Tuote:

Piparit o hyvii

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.