Ainekset 8-10 kpl annosta

1
l
maitoa tai laktoositonta maitojuomaa
½
tl
suolaa
1
dl
rusinoita tai korintteja
1
dl
mantelirouhetta tai -lastuja
½
dl
sokeria
2
tl
vaniljasokeria
Kuppien pohjalle:
1
dl
rusinoita
Lisäksi:
punaista mehukastiketta (½ l mehua + 1 rkl perunajauhoja)

Ohje

  1. Valmista puuro pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita hieman jäähtyneeseen puuroon rusinat, mantelirouhe ja sokerit. Huuhdo kahvikupit tai muut vastaavat annosvuoat kylmällä vedellä, laita niiden pohjalle rusinoita renkaiksi ja kaada seos niihin, tasoita pinta.

  2. Anna ylioppilaiden hyytyä kylmässä kiinteiksi ja kumoa tarjoilua varten asetille. Tarjoile punaisen mehukastikkeen kanssa.

VINKKI: Katso myös Suklaiset ylioppilaat -resepti.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.