Wienernougat-korvapuustit

Wienernougat Korvapuustit
1 t 40 min, josta valmisteluaika 30 min
noin 20 kpl
1annos (3 dl nestettä) itse tehtyä Myllyn Paras Pullataikinaa
75gvoisulaa
dlWienernougat Crushia (1 pss Fazerin mantelikrokanttiraetta)
2tlvaniljasokeria
Pinnalle:
kananmunaa voiteluun
raesokeria

Valmistusohje

Valmista pullataikina itse, ohje löytyy tästä linkistä. Kohota taikina kaksinkertaiseksi. Kauli kohonnut taikina n. 50 x 40 cm:n levyksi. Levitä päälle voisulaa ja sen päälle mantelikrokanttia ja vaniljasokeria. Kääri levy taikinaa venyttäen tiukalle rullalle ja jätä sauma alaspäin.

Leikkaa rullasta vinoja paloja (kolmioita) ja paina kapeimmasta leikkuureunasta keskeltä alas peukalolla niin, että pullaan muodostuu korvat. Anna kohota kaksinkertaisiksi lämpimässä paikassa.

Voitele munalla, ripottele päälle raesokeria. Paista 225‐asteisen uunin keskitasolla n. 10 min kauniin värisiksi.

VINKKI: Voit halutessasi laittaa väliin vaihtoehtoisesti suklaarouhetta, Marianne-rouhetta, omenaraastetta ja kanelia, kuivattuja marjoja tai paistonkestävää hilloa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Sain reseptistä hyviä, käytännöllisiä vinkkejä ja valmistusohjeen hyviin, maukkaisiin korvapuusteihin.
Todella näppärä tapa leipoa korvapuusteja, aion kokeilla :)