Vuohenjuusto MaalaisCiabattat

Vuohenjuusto MaalaisCiabattat
4:lle
1itse tehty MaalaisCiabatta
1dlhunajaa (juokseva helpoin)
200gvuohenjuustoa (voi olla kevyttä)
1dlpinjansiemeniä
rosmariinia (tuoretta jos löytyy)

Valmistusohje

Valmista yksi MaalaisCiabatta ohjeen mukaan. Leikkaa valmis ciabatta halki ja sen jälkeen n. 4-6 cm leveiksi paloiksi. Asettele ne uunipellille leivinpaperin päälle. Siivuta juusto ja nosta jokaiselle leivälle 2 ohutta juustoviipaletta. Sivele juoksevaa hunajaa (jos ei ole, lämmitä hunajaa 10 sekuntia mikrossa) juustoviipaleiden päälle. Ripottele pinnalle pinjansiemenet sekä hieman (tuoretta) rosmariinia. Paahda uunissa 220-asteisen toiseksi ylimmällä tasolla n. 5 min ajan kunnes juusto pehmenee ja hunaja karamellisoituu ja siemenet paahtuvat. Tarjoile alkupalana tai keiton kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)