Vuohenjuusto MaalaisCiabattat

Vuohenjuusto MaalaisCiabattat
2 t , josta valmisteluaika 20 min
4:lle
1itse tehty MaalaisCiabatta
1dlhunajaa (juokseva helpoin)
200gvuohenjuustoa (voi olla kevyttä)
1dlpinjansiemeniä
rosmariinia (tuoretta jos löytyy)

Valmistusohje

  1. Valmista yksi MaalaisCiabatta ohjeen mukaan.

  2. Leikkaa valmis ciabatta halki ja sen jälkeen n. 4-6 cm leveiksi paloiksi. Asettele ne uunipellille leivinpaperin päälle. Siivuta juusto ja nosta jokaiselle leivälle 2 ohutta juustoviipaletta. Sivele juoksevaa hunajaa (jos ei ole, lämmitä hunajaa 10 sekuntia mikrossa) juustoviipaleiden päälle. Ripottele pinnalle pinjansiemenet sekä hieman (tuoretta) rosmariinia.

  3. Paahda uunissa 220-asteisen toiseksi ylimmällä tasolla n. 5 min ajan kunnes juusto pehmenee ja hunaja karamellisoituu ja siemenet paahtuvat. Tarjoile alkupalana tai keiton kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)