Vegaaninen porkkana-cashewlevite kaurakakuille

Porkkana-cashewlevite kaurakakuille
35 min, josta valmisteluaika 25 min

Samettisen pehmeä vegaaninen porkkana-cashewpähkinälevite Kaurakakuille.

Kaurakakut ovat kuin riisikakkuja, mutta ne on valmistettu kaurasta. Makuja on kolme: Maustamaton (mausteena vain suola), Juusto ja Sour Cream & Onion.

Valmista illanistujaisiin levitettä ja laita tarjolle kaikkia kolmea kaurakakkumakua, niin vieraasi voi valita oman suosikin. Koska valmiiksi voidellut kaurakakut pehmenevät helposti, tarjoile kaurakakut ja levite erikseen, jolloin kaurakakut säilyttävät rapeutensa.

 

n. 10:lle kaurakakulle
60gcashewpähkinöitä
3kplpientä porkkanaa
1rklvaaleaa soijakastiketta
1kplvalkosipulinkynsi
1tlhienoksi pilkottua tuoretta inkivääriä
½rkllimemehua
Myllyn Paras OATGOODS Maustamaton Kaurakakkuja tai
Myllyn Paras OATGOODS Juusto Kaurakakkuja tai
Myllyn Paras OATGOODS Sour Cream and Onion Kaurakakkuja
Koristeluun:
seesaminsiemeniä
yrttejä

Valmistusohje

1. Pilko porkkanat paloiksi ja laita kattilaan kiehuvaan veteen, kunnes porkkanat ovat kypsyneet al denteksi. Huuhtele ja jäähdytä porkkanat  kylmällä vedellä.

2. Keitä toisessa kattilassa tai vedenkeittimessä noin 5 dl vettä kiehuvaksi ja anna hieman jäähtyä. Kaada kuuma vesi cashewpähkinöiden päälle ja odota noin 15 minuuttia, niin että pähkinät ovat pehmentyneet. Huuhtele ja jäähdytä tämän jälkeen cashewpähkinät kylmällä vedellä.

4. Yhdistä kaikki reseptin ainekset tehosekoittimessa. Sekoita kunnes seos on tahnamaista.

5. Mausta makusi suolalla ja pippurilla sekä lisää halutessasi ripaus seesaminsiemeniä tai tuoreita yrttejä.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Voit olla kiinnostunut myös näistä resepteistä


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)