Vegaaninen marjapiirakka

Vegaaninen marjapiiras

Nyt on vegaanisen piiraan valmistus ja tarjoilu helppoa!

Kauppojen pakastealtaasta löydät Myllyn Paras Ruokapiirakkataikinat, jotka soveltuvat nimestään huolimatta myös makeiden piiraiden valmistukseen.

Marjapiiraat ovat aina takuuvarmoja suosikkeja ja niin myös vegaanisena. Tämä piiras on taivaallista ja voit käyttää siihen omia suosikkimarjojasi. Ja katso miten helppoa sen valmistus on!

8-10 annosta
1pktNeljän Viljan Ruokapiirakkataikina 400 g
3-5dltuoreita tai pakastemarjoja (esim. mansikka, mustikka, mustaherukka, vadelma, kirsikka tai tyrni)
4dlvanilja-soijajogurttia
¾dlsokeria
1tlvaniljasokeria

Valmistusohje

Ota Neljän Viljan Ruokapiirakkataikina huoneenlämpöön ja anna taikinan hieman pehmetä (n. 30 min).

Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun piirasvuokaan, jonka halkaisija on noin 24 cm. Paista pohjaa 225-asteessa 10 minuuttia.

Ripottele pinnalle marjat.

Sekoita vanilja-soijajogurtin joukkoon sokeri ja vaniljasokeri.

Mikäli käytät maustamonta soijajogurttia, lisää sokerin määrää ja tarkista maku.

Kaada seos marjojen päälle ja jatka kypsentämistä 200-asteisessa uunissa, kunnes pinta alkaa jähmettyä.

Tarjoa jäähtyneenä.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)