Vaaleat joulupiparit

Vaaleat joulupiparit
30-40 kpl
1pktMyllyn Paras Vaalea Piparitaikina
(1dltomusokeria)

Valmistusohje

Sulata taikina jääkaapissa pakkauksessaan yön yli tai levitä taikinalevy sulamaan huoneenlämpöön n. 45 min, kunnes taikina on riittävän sulanut kaulittavaksi. Älä sulata taikinaa mikroaaltouunissa. Taikinan käsiteltävyys on parhaimmillaan jääkaappilämpöisenä (+5 °C - +8 °C).

Kauli taikinalevy n. 2-3 mm vahvuiseksi levyksi. Jos taikina tarttuu pöytään, ripottele vähän jauhoja alle. Painele muotilla kuvioita taikinaan ja nosta ne lastalla paistopellille, leivinpaperin päälle.

Paista uunin kestitasolla n. 200 °C n. 5-9 min. Ole tarkkana, piparit palavat helposti. Voit koristella valmiit piparit halutessasi tomusokerilla.

 

VINKKI! Jouluksi kannattaa myös leipoa klassisia kaneliässiä!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)