Tonnikalalasagnette

Tonnikalalasagnette
40 min, josta valmisteluaika 10 min
  • Lasagnette Mini Lasagnesta valmistuu nopeammin kuin perinteinen lasagne.
  • Myllyn Paras Mini Lasagne on laadukas durumvehnäjauhosta valmistettu uutuuspasta.
  • Pakkaus sisältää puoli kiloa pieniä, lainereunaisia lasagnelevypaloja, jotka ovat kooltaan n. 2 x 2 cm.
  • Mini lasagnepaloista valmistettu lasagne sopii vuokaan kuin vuokaan.
n. 4:lle
Pasta:
250gMyllyn Paras Mini Lasagnea (½ ps)
lvettä
suolaa
Kastike:
400gtonnikalapaloja öljyssä (n. 2 tlk)
2isoa sipulia
2makeaa suippopaprikaa
1rklsoijakastiketta
1tlktomaattimurskaa
3dlkalalientä (tai 3dl vettä + 1 rkl kalafondia tai kalaliemikuutio)
100gmustapippurituorejuustoa
½-1dltuoretta tilliä tai timjamia
150gmozzarella-juustoraastetta

Valmistusohje

Keitä mini lasagnepaloja suolalla maustetussa vedessä 8 minuuttia, valuta lävikössä ja kaada voideltuun laakeaan uunivuokaan.

Valuta tonnikalatölkistä öljyä pannulle kuumentumaan. Silppua sipulit ja kuullota silppu öljyssä. Kuutioi paprikat ja lisää pannulle, lisää myös soijakastike, tomaattimurska ja kalaliemi sekä murusta joukkoon mustapippurituorejuusto. Anna seoksen kuumentua, lisää lopuksi tonnikala öljyineen ja silppua joukkoon tilliä tai timjamia.

Kaada kuuma kastike ja 2/3 osa juustoraasteesta lasagnepalojen päälle, sekoita kaikki keskenään tasaiseksi. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20 minuuttia kauniin väriseksi.

Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Vinkki: Saat ruoasta juhlavan, kun käytät säilyketonnikalan tilalle tuoretta tonnikalaa. Leikkaa tonnikalafilee veitsellä pieniksi kuutioiksi, laita ensin nopeasti pannulle ja sen jälkeen ruokaan, kuten säilyketonnikala.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)