Tomaatti-chilikiharat

Tomaatti-chilikiharat
4:lle
500g
1pktfileepekonia (120 g)
3valkosipulinkynttä hienonnettuna
1sipuli hienonnettuna
1paprika pieninä kuutioina
½pieni chilipalko hienonnettuna
2tlkkuorittuja tomaatteja (400 g)
1tlsokeria
1tlsuolaa
2tlrouhittua mustapippuria
½dlhienonnettua, tuoretta basilikaa
Lisäksi:
parmesaanijuustoraastetta

Valmistusohje

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.  Tee kastike pastan kypsyessä. Hienonna pekoni pieniksi kuutioiksi ja kypsennä sitä pannulla muutama minuutti. Lisää sipulit, paprikakuutiot sekä hienonnettu chili. Kuullota muutama minuutti.Kaada pannulle kuoritut tomaatit sekä mausteet. Hauduta keskilämmöllä noin 10 min. Mausta kastike tuoreella basilikalla juuri ennen tarjoilua. Yhdistä keitetty pasta sekä kastike. Tarjoile parmesaanijuustoraasteen kera.

VINKKI: Mikäli haluat kuitupitoista ruokaa, käytä reseptiin Myllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Pekoni ei ole eikä tule ikinä maistumaan niin hyvältä kuin tässä ruuassa! Mahtava resepti!