Tomaatti-Chili Pastasalaatti

Tomaatti-Chili Pastasalaatti

Salaattiin tuleva Tomaatti-Chilipasta antaa punaista väriä ja kivan maun salaatille. Makaronit keitetään salaattiin aina "al dente", pari minuuttia vähemmän kuin muuten. Eri juustolaadut vaikuttavat salaatin keveyteen.

4:lle alkuruoaksi tai 8:lle lisäkkeeksi
3dlMyllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa
2rklpunaista pestoa
1iso punasipuli
1fenkoli (n. 150 g)
15cmkurkkua
1rsminitomaatteja
250gmozzarellajuustoa viipaleina (tai kevyemmin raejuustoa)
(haluamaasi salaatinkastiketta)

Valmistusohje

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan "al dente", jolloin kypsyys on sopiva salaattiin. Huuhdo nopeasti kylmällä vedellä lävikössä, jotta makaronit jäähtyvät. Sekoita kypsän kierrepastan joukkoon pari ruokalusikallista punaista pestoa. Viipaloi ohueksi punasipuli, fenkoli, kurkku sekä juusto. Sekoita salaatin kaikki ainekset keskenään. Tarjoile alkupalaksi tai pääruuan lisäkkeenä.

VINKKI: Eri juustoilla saat erimakuisia salaatteja.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)