Makaronit keitetään salaattiin aina "al dente", pari minuuttia vähemmän kuin muuten.

Ainekset 4:lle alkuruoaksi tai 8:lle lisäkkeeksi annosta

2
rkl
punaista pestoa
1
iso punasipuli
1
fenkoli (n. 150 g)
15
cm
kurkkua
1
rs
minitomaatteja
250
g
mozzarellajuustoa viipaleina (tai kevyemmin raejuustoa)
(haluamaasi salaatinkastiketta)

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan "al dente", jolloin kypsyys on sopiva salaattiin. Huuhdo nopeasti kylmällä vedellä lävikössä, jotta makaronit jäähtyvät.

  2. Sekoita kypsän kierrepastan joukkoon pari ruokalusikallista punaista pestoa. Viipaloi ohueksi punasipuli, fenkoli, kurkku sekä juusto.

  3. Sekoita salaatin kaikki ainekset keskenään. Tarjoile alkupalaksi tai pääruuan lisäkkeenä haluamasi salaatinkastikkeen kera.

VINKKI: Eri juustoilla saat erimakuisia salaatteja ja vaikutat salaatin keveyteen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.