Tomaatti-Chili Pastakeitto

Tomaatti-Chili Pastakeitto
4:lle
1rklrypsiöljyä
2punasipulia
4valkosipulinkynttä
½punainen chilipaprika
½dlsilputtua paprikaa
4tomaattia
1fenkoli (n. 250 g)
2dlaurinkokuivattuja tomaatteja
1ltomaattimehua
1rklliha-tai kasvisfondia
2rklsokeria
2dlMyllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa
1dlkapriksia
mustapippuria myllystä
(tuoretta basilikaa)

Valmistusohje

Kuullota suikaloidut sipulit, valkosipulinkynnet sekä chili öljyssä kattilassa. Lisää pieneksi hakatut tomaatit ja -mehu sekä mausteet. Anna kiehahtaa. Lisää pasta ja kaprikset. Anna kypsyä vielä 7 min. Mausta lopuksi tuoreella basilikalla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)