Terveysterroristin porkkanapiirakka

Myllyn Paras
55 min, josta valmisteluaika 15 min
uunipellillinen
4dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2dlMyllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauhoja
3dlsokeria
2tlsoodaa
2tlleivinjauhetta
2tlkanelia
1dlMyllyn Paras Kauraleseitä
4kananmunaa
8dlporkkanaraastetta
dljuoksevaa margariinia
Kuorrutus:
200gkevyttä maustamatonta tuorejuustoa (rasvaa enintään 13 %)
200grahkaa
dltomusokeria
3rklsitruunamehua
2tlvaniljasokeria
Koristeeksi:
1dlmanteli- tai pähkinärouhetta

Valmistusohje

Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään suuressa kulhossa. Vatkaa munat erillisessä kulhossa hyvin vaahdoksi. Lisää porkkanaraaste, juokseva margariini ja vaahdotetut munat jauhoseokseen.

Paista uunipannussa (leivinpaperoidussa) 200-asteessa noin 40 minuuttia.

Sekoita kaikki kuorrutuksen ainekset keskenään tasaiseksi massaksi. Levitä kuorrutus jäähtyneen piirakan päälle. Koristele manteli- ja pähkinärouheella. Leikkaa paloiksi.

Resepti:
Ohje kirjasta Hanna Partanen, Olet mitä syöt, kustantaja Otava, muunneltu Myllyn Paras -tuotteille Makuhetki-ohjelman mukaan.

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (9)

Olen kaksikertaa tehnyt. Kummallakin kerralla pohjasta tuli kova, kaipaa nestettä. Muuten hyvän makuinen.
Ihanan makuista! Kaiken hyvän ei tarvitse aina sisältää kilokaupalla sokeria ja rasvaa.. Lisää tällaisia. Kelpasi kovasti myös ei-terveysintoileville tuttaville.. :)
Ihan super hyvä ohje! Oon tehny jo kaks kertaa ja molemmat onnistunu kertaheitolla tosi hyvin :)! kannattaa kokeilla !
Tän voi varmaan tehdä muffinivuokiin?
Voi tehdä myös muffinivuokiin, mutta silloin pitää paistoaikaa lyhentää. Terveisin, Kuluttajaneuvonta.
Tämä on tosi hyvää ja raikasta.
ihan ok
Tosi huippu ohje, onnistu erittäin hyvin (: ainoa huono puoli, että pohjasta tuli tosi iso, piti tehdä kahdelle pellille. Mut ei se mitään. (: Kannattaa kokeilla!!!
TOMU SOKERI OLI HYVÄ AJATUS.