Terveysterroristin porkkanapiirakka

Myllyn Paras
uunipellillinen
4dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2dlMyllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauhoja
3dlsokeria
2tlsoodaa
2tlleivinjauhetta
2tlkanelia
1dlMyllyn Paras Kauraleseitä
4kananmunaa
8dlporkkanaraastetta
dljuoksevaa margariinia
Kuorrutus:
200gkevyttä maustamatonta tuorejuustoa (rasvaa enintään 13 %)
200grahkaa
dltomusokeria
3rklsitruunamehua
2tlvaniljasokeria
Koristeeksi:
1dlmanteli- tai pähkinärouhetta

Valmistusohje

Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään suuressa kulhossa.
Vatkaa munat erillisessä kulhossa hyvin vaahdoksi. Lisää porkkanaraaste,
juokseva margariini ja vaahdotetut munat jauhoseokseen.

Paista uunipannussa (leivinpaperoidussa) 200-asteessa noin 40
minuuttia. Sekoita kaikki kuorrutuksen ainekset keskenään tasaiseksi massaksi.
Levitä kuorrutus jäähtyneen piirakan päälle. Koristele manteli- ja
pähkinärouheella. Leikkaa paloiksi.

Resepti:
Ohje kirjasta Hanna Partanen, Olet mitä syöt, kustantaja Otava, muunneltu Myllyn Paras -tuotteille Makuhetki-ohjelman mukaan.

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (8)

Ihanan makuista! Kaiken hyvän ei tarvitse aina sisältää kilokaupalla sokeria ja rasvaa.. Lisää tällaisia. Kelpasi kovasti myös ei-terveysintoileville tuttaville.. :)
Ihan super hyvä ohje! Oon tehny jo kaks kertaa ja molemmat onnistunu kertaheitolla tosi hyvin :)! kannattaa kokeilla !
Tän voi varmaan tehdä muffinivuokiin?
Voi tehdä myös muffinivuokiin, mutta silloin pitää paistoaikaa lyhentää. Terveisin, Kuluttajaneuvonta.
Tämä on tosi hyvää ja raikasta.
ihan ok
Tosi huippu ohje, onnistu erittäin hyvin (: ainoa huono puoli, että pohjasta tuli tosi iso, piti tehdä kahdelle pellille. Mut ei se mitään. (: Kannattaa kokeilla!!!
TOMU SOKERI OLI HYVÄ AJATUS.