Täytekakku tattarijauhoilla

Myllyn Paras
10:lle
4kananmunaa
dlsokeria
dlMyllyn Paras Tattarijauhoja
½tlleivinjauhetta
Täyte:
n.2dlpuolukka- tai marjasurvosta
2banaania
1tlksäilykepersikoita
(rahkakermaseosta)
Koristeeksi:
hedelmäpaloja
2dlhedelmämehua
1dlhyytelösokeria
(sokeroitua kermavaahtoa)
Leivitykseen:
Myllyn Paras Tattarijauhoja

Valmistusohje

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää vaahtoon. Kaada taikina voideltuun tattarihiutaleilla leivitettyyn kakkuvuokaan.

Paista 200-asteisen uunin alatasolla n. 25 min. Kumoa lämpimänä. Anna jäähtyä. Leikkaa kakku halki kolmeksi kerrokseksi.

Kostuta kakkulevyt hyvin persikkatölkin liemellä. Levitä päälle marjasurvosta ja runsaasti hedelmäpaloja. (Mikäli kakun ei tarvitse olla laktoositon, voit käyttää väliin lisäksi kermarahkaseosta).

Koristele kauniisti hedelmäpaloilla ja kaada hyytelöliemi päälle kiilteeksi. (Mikäli kakun ei tarvitse olla laktoositon, voit käyttää kakun reunoihin kermavaahtoa).

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

loistavaa!