Tårta på tårta - Juustonaksukanaa kermaisella juustokastikkeella

Tårta på tårta

Cooking with Kasmirin toisen tuotantokauden neljännessä jaksossa vierailee Antti Holma, katso video ohjeen alta!

Kastike:
kanan rintafileitä
juustonaksuja
munia
Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
Valio Keisarinna-juustoa
Valio Kermainen juustokastiketta
Lisuke:
inkivääriä
kikherneitä
mungin ituja
herneitä
sitruunan mehua
Bikinifitness:
browniekakku
pipareita
vaniljajäätelöä
kinuskikastiketta

Valmistusohje

Juustonaksukana: 1. Murenna juustonaksut ja riisikakut. Raasta juusto ja yhdistä kaikki kuivat aineet. 2. Riko kaksi munaa eri kulhoon. 3. Kaada vehnäjauhot eri kulhoon. 4. Pyöritä fileet vehnäjauhoissa. 5. Pyöritä fileet kananmunassa. 6. Pyöritä fileet kuorrutteessa. Ruskista pannulla kunnes fileet ovat kullanruskeat. Siirrä uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10-15min.

Lisuke: 1. Raasta inkivääri. 2. Kaada pannulle kikherneet, idut, herneet ja anna olla pannulla, kunnes ovat lämpimiä tarjoiltavaksi. 3. Lisää inkivääri, sekä tilkka sitruunan mehua. 4. Mausta makusi mukaan suolalla ja pippurilla.

Kastike: Lämmitä Valio kermainen juustokastike ohjeiden mukaan. Kokoa annos.

Bikinifitness: 1. Paloittele browniekakku. 2. Murenna piparit. 3. Leikkaa vaniljajäätelöstä sopivan kokoisia palasia.  4. Kasaa ainekset lasiin kerroksittain ja viimeistele kinuskikastikkeella.

Resepti:
Kasmir

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)