Suomen ahven goes Marokko

Suomen ahven goes Marokko
  • Cooking with Kasmirin toisen tuotantokauden viidennessä jaksossa vierailee Michael Monroe, katso video ohjeen alta!
Ahvenfileet:
247gValio Mustaleima-juustoa
Myllyn Paras Korppujauhoja
2munaa
vettä
6pientä ahvenfilettä
tilkka oliiviöljyä
Parsa-pinaatti-couscous:
6pientä tankoa vihreää parsaa
tuoretta pinaattia
tilkka oliiviöljyä
150gMyllyn Paras Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoita
225mlkiehuvaa vettä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
tilkka sitruunamehua
tuoretta tilliä
Smoothie:
1prkValio Pehmeä maitorahkaa
1ploFroosh pineapple, banana & coconut smoothieta
cashew-pähkinöitä
pakastemarjoja

Valmistusohje

Ahvenfileet: 1. Raasta Mustaleima juusto (n. 2 dl) ja sekoita korppujauhon kanssa. 2. Riko kaksi kananmunaa kulhoon ja lisää tilkka vettä. 3. Kasta ahvenfileet kananmuna-vesi seokseen ja pyörittele tämän jälkeen korppujauho-juustoseoksessa. 4. Paista pannulla oliiviöljyssä kullanruskeaksi.

Parsa-pinaatti-"couscous": 1. Valmista Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimo paketin ohjeiden mukaisesti 2. Leikkaa parsa pieniksi paloiksi sekä silppua puolet tuoreista pinaateista. 3. Paista parsat ja pinaatit oliiviöljyssä kattilassa. 4. Pyöritä Ohrasuurimot parsojen ja pinaattien sekaan ja lisää kiehuva vesi. 5. Anna hautua. 6. Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja sitruunamehulla. 7. Lisää loput pinaatit ja hienonnettu tilli. 8. Kokoa annokset.

Paras välipalasmoothie: 1. Kokoa annos, siten että maitorahka tulee alimmaiseksi 2. Lisää smoothie 3. Lisää pähkinät ja marjat.

Resepti:
Kasmir

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)