Suolapähkinäpiparit

Suolapähkinäpiparit

Joulupiparien leivonta on kätevää pakastepiparitaikinoista Sekoita makeaan piparitaikinaan suolapähkinöitä – makea ja suolainen maku toimivat hyvin yhdessä! Leipomalla itse pipareita saat herkullisen tuoksun ja maun kotiisi! Perinteinen Piparkakkutaikina on voilla leivottua ja Laktoositon Piparitaikina sopii laktoosittomaan ruokavalioon.

noin 30 kpl

Valmistusohje

Levitä taikinalevy/-levyt sulamaan huoneenlämpöön n. 45 min ajaksi. Leikkaa 2 dl suolapähkinöitä veitsellä tai monitoimikoneella rouheeksi, jätä loput koristeeksi. Sekoita rouhe ja taikina käsin tasaisesti ja leivo taikinasta paksu pötkö. Leikkaa se n. 30 osaan ja pyörittele palaset palloiksi. Asettele pallot väljästi leivinpaperille uunipellille, painele hieman matalammiksi ja laita jokaisen keskelle suolapähkinä. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa 5-8 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Ehdottomasti kokeilen ja sen jälkeen voin kommentoida lisää;)
ihanaa vaihtelua tavan pipareihin :)